Защо програмиране с Minecraft?

 1. Практическо обучение. Ние знаем, че ученето е най-ефективно, когато е забавно и интерактивно. Затова разработихме поредица от интересни проекти, които постепенно въвеждат понятията в програмирането.
 2. Не се изисква предварителен опит в програмирането. Независимо дали детето ви е начинаещ програмист или има някакъв предишен опит, нашата книга е подходяща за всички нива на умения.
 3. Приложения в реалния свят. Вярваме, че уменията по програмиране надхвърлят рамките на игрите. Знанията, придобити от тази книга, могат да бъдат приложени в различни STEM области, като поставят здрава основа за бъдещи начинания.
 4. Подходящ за родители и учители: Като родители и преподаватели ние разбираме необходимостта от ясни инструкции и насоки. Нашата книга предоставя инструкции и съвети стъпка по стъпка, за да ви помогне да подкрепите учебния път на вашето дете.

Включва 5 уникални проекта!

Какво включва книгата?

 • Какво е Minecraft и подготовка за игра
 • Запознаване със средата за програмиране
 • Какво са събитията в програмирането?
 • Запознаване с Агента
 • Проект – Замък
 • Какво е условен цикъл и условен оператор?
 • Проект – Излизане от лабиринт
 • Проект – Суперсили
 • Дебъгване
 • Проект – Битки
 • Проект – Нива

Купи книгата

Доставка до адрес или до офис на Еконт за 1 работен ден с наложен платеж.

  Вид корица:

  Добавяне на подаръчна кутия - 9,99 лв.:

  Отличен ресурс за учителите, които искат да въведат програмиране в своите класове по нов и интересен начин. Minecraft е перфектният инструмент за това, а тази книга е идеалният пътеводител.

  Мария Димитрова

  Учител

  Чрез комбинацията на Minecraft и програмиране авторът предоставя един наистина уникален подход към обучението. Детето ми никога не се е забавлявало толкова много, докато учи да програмира!

  Силвия Пенева

  Родител

  Запознай се с автора

  Константин Новков

  Автор

  Константин Новков е познат сред колегите и учениците си като Косьо! Започва преподавателската си кариера като част от екипа на „Академия Роботика“ още на крехката възраст от 16 години. Увлечен от магията на програмирането в Minecraft, Косьо неуморно създава вълнуващи приключения в играта.

  Често задавани въпроси

  Започнете като последвате следния линк, който ще ви отведе до страницата за създаване на „Commercial“ акаунт и закупуване на лиценз.

  https://signup.microsoft.com/get-started/signup?products=ed55d69e-0d7b-41e4-9e25-d0891565cd56&brandingId=28b276fb-d2a0-4379-a7c0-57dce33da0f9&ali=1

  Стъпка 1: Въведете вашият имейл на посоченото място и кликнете бутона „Next“:

  Стъпка 2: В случай, че нямате създаден вече „Commercial“ акаунт, ще трябва да си направите такъв. За целта натиснете бутона „Set up account“.

  Стъпка 3: Попълнете вашите данни в полетата (в полетата „Business phone number“ и „Business name“ можете да напишете и вашият телефонен номер и вашето име).

  Стъпка 4: Потвърдете телефонния си номер, като първо натиснете бутона „Send verification code“. След това въведете кода, който сте получили и кликнете върху „Verify“.

  Стъпка 5: Следващата стъпка ще бъде да зададете свой „Username“, „Domain name“ и парола.

  Стъпка 6: Изберете какъв брой лицензи желаете да закупите и добавете метод на плащане.

  Стъпка 7: Накрая добавете информацията за плащане и извършете плащането. Когато сте готови можете да използвате акаунта, който току що създадохте, за да влезете в играта!

  Работно време: понеделник-петък / 10:00-18:00

  Мейл: info@codyminecraft.com

  Тел.: 0894043406

  Имате въпрос към нас? Попълнете формата или ни се обадете.